Antistresinių žaislų rinkinys POP IT (4 in 1)

28,95 EUR
Su mokesčiais Žr. žemiau pristatymo terminus

Atsipalaiduokite žaisdami su antistresiniais žaislais POP IT

Kiekis
Išparduota, bet užsakymai priimami

  • Pirkėjų asmens duomenų apsauga užtikrinama pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus Pirkėjų asmens duomenų apsauga užtikrinama pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus
PayPal

Pakuotė „4 viename“: šis pop burbuliukų žaislų rinkinys siūlo fantastišką kainos ir kokybės santykį su 4 žaislais kiekvienoje pakuotėje. Mėgaukitės begaline pramoga! Pasidalykite savo žaislais su draugais ir šeima arba naudokite daugialypę pakuotę, kad visada turėtumėte su savimi.

Silikonas be BPA, saugus visų amžiaus grupių žmonėms: FDA patvirtinti žaislai yra saugūs ir įdomūs visiems. Merginoms, berniukams, moterims ir vyrams - visiems puikiai tinkantys streso mažinimo žaislai, kurie taip pat tinka vaikams ir suaugusiems sergantiems autizmu, turintiems specialių poreikių ir ADHD. Tiesiog paspauskite burbuliuką ir mėgaukitės maloniu jo sprogimu!

Spalvingi, daugiaspalviai dizainai: mėgaukitės fantastišku, įvairių spalvų dizainų pasirinkimu.

Lengva suspausti, patogu sprogdinti: atsipalaiduokite naudodami šį POP IT rinkinį. Galite sprogdinti burbuliukus iš abiejų žaislinio žaislo pusių, kad nuramintumėte įtemptas rankas bei neramius vaikus. Atpalaiduokite rankas ir susikoncentruokite į kiekvieną sproginėjimą.

811XiZrLQlL._AC_SL1500_.jpg71V8m+8G5PS._AC_SL1500_.jpg

AZ-024

Charakteristikos

Kitos savybės
Educational, Anti-Stress, Anti-Anxiety, Exercise
Medžiaga
Silicone

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Populiariausios