SEWOBYE atsparus vandeniui MP3 grotuvas

118,49 EUR
Su mokesčiais Žr. žemiau pristatymo terminus

Geriausias vandeniui atsparus MP3 grotuvas plaukiant bei mėgaujantis įvairiomis vandens pramogomis

Kiekis
Išparduota, bet užsakymai priimami

  • Pirkėjų asmens duomenų apsauga užtikrinama pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus Pirkėjų asmens duomenų apsauga užtikrinama pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus
PayPal

Mažas, su prisegimo tvirtinimo funkcija, ku

ri veikia ant akinių ar maudymosi kostiumėlių dirželių. Valdymo mygtukai suprojektuoti su pakeltomis keteromis, kurios puikiai tinka šlapiems pirštų galiukais.

Šis plaukimui atsparus vandeniui mp3 grotuvas yra elegantiško dizaino: Be šiurkščių kraštų bei yra su lygiu lietimo paviršiumi. Perskaitę naudojimo instrukciją, galite valdyti grotuvą nežiūrėdami į jį plaukimo metu.

Puikus garsas po vandeniu ir už jo ribų, į grotuvą galite įkrauti visą mėgstamą muziką. Palaiko garso formatus: MP3, WMA, FLAC, APE (nereikia programinės įrangos). 16 valandų grojimo laikas ir talpa apimanti daugiau nei 2000 dainų (8 GB).

100% atsparus vandeniui su paauksuotu stereo lizdo kištuku, kad būtų išvengta korozijos. Atsparus vandeniui iki 3 m. gylio. Atsparumo vandeniui įvertinimas: IPX8.

Sewobye MP3 grotuvas gali būti naudojamas ne tik plaukiant, bet ir kitose veiklose, kuriose galima sušlapti. Taigi, tai tai pat tiktų bėgimui, banglenčių sportui, slidinėjant ar plaukiant baidarėmis.

11

Sewobye
AZ-021

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Tipas
micro SDXC
Ryšio technologija
USB
Palaikomi garso formatai
MP3 / FLAC / WMA / WAV / APE
Battery life
15 Hours
Atminties talpa
8 GB

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

  • Sumažinta kaina

SLK8-Aktyvus garsiakalbis AUNA

Bazinė kaina 98,99 EUR -11% Kaina 88,10 EUR

Nedidelis, tačiau labai patogus aktyvus garsiakalbis, išsiskiriantis neįtikėtinai stipriu ir sodriu garsu, kas nebūdinga daugeliui tokių matmenų garsiakalbių. Puikiai stiprina signalus per "Bluetooth" technologiją iš įvairių išorinių šaltinių, atkuria muziką iš SD kortelių, Flash tipo kaupiklių per USB Garsiakalbis neturi įmontuoto vidinio...

Populiariausios